KONKURRENCEBETINGELSER

FORÆR ET ÅRS FORBRUG AF JÖRD TIL DIN BEDSTE VEN/VENINDE

SÅDAN DELTAGER DU:

Du deltager i konkurrencen via Facebook, hvor du skal synes godt om Meny’s Facebook opslag og skrive i kommentarfeltet, hvem du synes skal vinde et års forbrug af havredrikkene fra JÖRD til værdi af xx kr.  

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos JÖRD, JÖRD andelshavere og ansatte i butikken samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

SÅDAN VINDER DU:

Der trækkes lod blandt alle kommentarerne til opslaget mandag d. 24 august. Vinderen vil få direkte besked.  

DET VINDER DU:

Et års forbrug af JÖRD plantedrikke til værdi af xxx kr.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

JÖRD vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. JÖRD benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

JÖRD er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. JÖRD forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. JÖRD er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

JÖRD afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver JÖRD sig ethvert ansvar i den forbindelse.

JÖRD forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder JÖRD sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverenstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af JÖRD, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.